Hola Restorant
Kompani ne fushen e sherbimit, zoteron si prone nje ambjent ne zonen e ish-bllokut, nje nga zonat me te preferuara te Tiranes, Ofron ne restorantin
e saj nje Kuzhine traditcionale Spanjolle por dhe me gjere, Hola eshte e fukusuar te kuzhina Mesdhetare, duke bere nje kombinim perfekt te
kuzhines Spanjolle, Italiane dhe asaj traditcionale Shqipetare. Nje Vend Familjar per cdo te huaj qe viziton shqiperine per here te pare.