Ital Goma eshte nje kompani ne fushen e gomave,
Distributore ne tregun shqiptar qe prej 2012 por me eksperience 25 vjecare ne kete fushe pasi vjen e krijuar ne bashkepunim me nje
kompani italiane.
Objektivi I kompanise eshte zoterimi I tregut vendas me synimin per te jete nje faktor ndikues ne ballkan dhe me gjere.