Gant Construction operon ne fushen e ndertimit qe prej vitit 2002.
Ka realizuar si kontraktor dhe nenkontraktore disa objekte te rendesishme ne infrastrukture Shqipetare,
Bashkepunuar me Maltauro spa per realizimin e autostrades Lushnje- Fier.
Ne curriculumin e kompanise vlejme te permendim punime si URA, KUZ dhe KUB, Tubacione te Gazsjellesit etj…