BREGU INTERNATIONAL TRADE
Kompani ne fushen e import-export. Ne aktivitetin e saj perfshin importin e Gomave dhe Materialeve te perdorura (Rroba,Kepuce,Canta,etj…)
BIT importon nga Kina, Italia, Greqia dhe ne Planin operativ te saj kerkon te zgjeroje gamen e produkteve te importit si dhe te importoje nga vende
internacionale.